hpanlaegogsoen.dk

HP Anlæg og Søn Logo Grøn

Grøn Anlæg

Vi står klar til at hjælpe med grøn anlæg og større udendørsarealer for private, virksomheder og institutioner. Har haven brug for en kærlig hånd, men du har hverken tid eller overskud til at gøre det selv? Så hjælper HP Anlæg & Søn med mange forskellige opgavetyper indenfor beplantning.

Vi tilbyder at hjælpe med arbejdsopgaver, der udføres på udendørs områder i alle slags størrelser indenfor grønt anlæg:

Anlægsgartner i Horsens og nærliggende byer

Når du vælger os, får du en kvalitetsbevidst og erfaren anlægsgartner, der primært opererer i Horsens og nærområdet. Vi sikrer altid, at anlægge bedene så de står visuelt flot i din have, hvilket gør det nemmere at vedligeholde disse efter end opgave. Vi sætter en stor ære i at levere et skarpt og tilfredsstillende resultat så effektivt som muligt, som bl.a. kan ske ved en beplantningsplan via en havetegning.

Hvis du ønsker en dekorativ have, hvor dine blomsterbede skal være så ukrudt fri som muligt, yder vi rådgivning omkring den rette sammensætning af planter med f.eks. udlægning af barkflis og Champost.

Vi har igennem mange år opbygget et rigtig godt netværk af engrosplanteskoler, og derfor tilbyder vi planter til skarpe priser.

Kom trygt i mål med dit haveanlæg

Vi har mange års erfaring som specialister indenfor grøn anlæg. Vi får skabt en have, du vil elske at kigge ud på fra vinduet eller bruge de sene sommeraftener i. Det er altid en fordel, at inddrage os så tidligt som muligt i processen, da det helt sikkert vil give synergier og ofte er en økonomisk fordel. Det kræver viden, kendskab og indsigt at skabe det helt perfekte haveanlæg, så tag os gerne med på råds.

Står du overfor et nyt haveprojekt, hvad enten det er ny anlæg eller renovering, kan du altid kontakte os og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vores erfaring gør, at du kan føle dig tryg igennem hele processen fra den indledende dialog til det færdige resultat.

Vi glæder os til at tage en snak omkring dine muligheder.