hpanlaegogsoen.dk

HP Anlæg og Søn Logo Grøn

Flisebelægning

Flisebelægning på udendørsarealer kræver præcision og erfaring, som HP Anlæg & Søn har udført i mange år. Vi rådgiver dig om hvilke materialer, der egner sig bedst til belægning af fliser, etablering af støttemure, kummer eller et andet belægningsprojekt.

Vælg den rette flisebelægning

Uanset om du skal have renoveret indkørslen, udvidet terrassen eller gangstien i haven, kan vi varetage opgaven for dig. Forudsætningen for at flisebelægningen foretages professionelt er, at underlaget etableres korrekt ved at vælge det helt rigtige materiale, og det sørger vi selvfølgelig også for. Når du vælger HP Anlæg & Søn, får du en kvalitetsbevidst og erfaren anlægsgartner, der overholder alle normer og sætter en stor ære i at levere et skarpt resultat.

Vi skaber holdbare løsninger, så du undgår at fliserne knækker efter kort tid. Alle belægningsopgaver er forskellige, derfor tilpasses disse efter individuelle ønsker. Inden du vælger at investere i ny belægning (beton, granit, komposit m.m.), er flisetyper, mønstre og materialer noget, du bør overveje. Vi giver dig professionel hjælp til netop dette, så du vælger den bedst mulige løsning.

Vi udfører mange forskellige opgaver for offentlige virksomheder, erhvervs- og privatkunder:

Vi rådgiver indenfor alle typer af belægningsopgaver

Vi står med glæde til rådighed til alle typer af belægningsarbejde, og rådgiver dig grundigt i brugen af de rigtige materialer og læggemønstre, inden vi påbegynder arbejdet.

Ligeledes har vi fokus på en nem og overskuelig vedligeholdelse af de nyanlagte anlæg, hvor end du ønsker fugesand eller epoxy til at fremme vedligeholdelsen. Du kan med fordel tilkøbe en udarbejdet haveskitse, eller en mere visuel løsning fra en af de arkitekter, vi samarbejder med. Vi har en bred erfaring og et omfattende kendskab til materiale. Vi samarbejder med kompetence leverandører af klassiske og nye materialer samt mønstre. Lad kreativiteten få frit løb – det er kun fantasien, der sætter begrænsningerne.

Uanset hvilken belægningstype du har behov for, kan du altid kontakte os og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vores erfaring gør, at du kan føle dig tryg igennem hele processen fra den indledende dialog til det færdige resultat. Vi glæder os til at tage en snak omkring dine muligheder.