hpanlaegogsoen.dk

HP Anlæg og Søn Logo Grøn

Anlægning af græsplæne

like

Hos HP Anlæg & Søn hjælper vi dig med anlægning af græsplæne, så du får et flot vedvarende resultat. Vi tilbyder etablering af kvalitetsgræsplæner til private haver og erhverv, og du kan være sikker på, at du får en sund og grøn græsplæne.

Anlæg af rullegræs

Ønsker du at dække arealer med meget skråninger, er rullegræs at foretrække. Vi bistår med anlæg af rullegræs, som er en nem og hurtig måde at få en flot græsplæne på. Udlægningen tager typisk et par dage og indenfor kun 14 dage, får du en tæt og ukrudt fri plæne.

En græsplæne er vigtigt for din have

Vi anbefaler altid, at du overvejer, hvilket formål din nye græsplæne har. Skal plænen kunne tåle til leg og boldspil, eller drømmer du om en skarp og sirlig plæne uden mos eller kløver?

Når vi anlægger en græsplæne, tager traditionel såning typisk 8 uger før, du kan benytte haven, hvis du gerne vil ende med et godt resultat. Derfor er det vigtigt, at du ikke betræder græsset i denne periode.

Vi anbefaler grubning af jorden ved såning af græs eller rullegræs. Det er yderst vigtigt, at selve græsset dræner grunden og holder huset beskyttet. Derfor kræver det en bred viden om jordbundsforhold, som vi selvfølgelig besidder, ellers kan du risikere at få en græsplæne, der ikke kan holde sig tør. Baggrunden for grubning er, fordi traktose kan være en stor udfordring ved anlæg af have og grønne arealer ved f.eks. nybyggeri, da belastning af traktorer og tunge maskiner kan være skadelig for planternes vækst.

Står du overfor et nyt haveprojekt, hvad enten det er nybyg eller renovation, kan du altid kontakte os og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Har du et anlæg eller skal græsplænen vedligeholdes? Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Vores erfaring gør, at du kan føle dig tryg igennem hele processen fra den indledende dialog til det færdige resultat.

Vi glæder os til at tage en snak omkring dine muligheder.